OK-mærket

Spørgsmål om dine vilkår og muligheder

Det er den enkelte fagforening med OK-mærket, der kender de særlige vilkår for netop dit fag og din branche, og som aftaler overenskomsten. Har du et spørgsmål, der gælder dine forhold og vilkår på arbejdet, skal du derfor kontakte den relevante fagforening med OK-mærket. Se en liste over alle fagforeninger med OK-mærket herunder.

Fagforeninger bag OK-mærket

Fagforeninger med OK-mærket er samlet i de to store hovedorganisationer LO og FTF. Tilsammen er vi 1,5 mio. danskere i de OK-mærkede fagforeninger.

hent flere
hent flere

Spørgsmål om OK-mærket og OK-indsatsen

Du er velkommen til at kontakte FTF og LO, hvis du har spørgsmål til OK-indsatsen generelt, fx hvis du er journalist.

Peter Palshøj
Kommunikationskonsulent, LO
pkp@lo.dk

T: 3524 6021
M: 6115 0210

Louise Knuth Pedersen
Kommunikationskonsulent, FTF
lope@ftf.dk

T: 3336 8827
M: 4040 8827

 

Materialer

Du er velkommen til at bestille materiale med OK-mærket.

Tillidsrepræsentanter og fagforeninger i LO kan rekvirere foldere og andet materiale med OK-mærket hos deres eget fagforbund.

Tillidsrepræsentanter og fagforeninger i FTF kan rekvirere foldere og andet materiale med OK-mærket via FTF.

 

Grafisk pakke

Her kan du finde en grafisk pakke, så du selv kan anvende OK-mærket:
Download pakke (ZIP-fil)

Det særlige ved de OK-mærkede fagforeninger er, at vi kender jeres fag og branche. Vi giver jer ny viden om faget, skaber netværk, rådgiver og styrker jeres faglige identitet, så I står stærkt på arbejdsmarkedet. Bente Sorgenfrey, FTF’s formand
Det er vigtigt med ordnede forhold på din arbejdsplads. Så ved du, hvad du kan regne med, når det gælder løn, ferie, barsel, pension og efteruddannelse og meget andet. Det sikrer overenskomsterne dig nemlig, og det er du sikker på med en OK-mærket fagforening. Lizette Risgaard, LO’s formand