Vi er et stærkt fællesskab med 1,5 millioner lønmodtagere

Hvad er et godt arbejdsliv for dig? Se og hør medlemmer fra fagforeninger med OK-mærket fortælle, hvad der er vigtigt for dem.

Få en fagforening, der kender dit fag lige så godt som dig

Start video

Har du tjek på dine muligheder for efteruddannelse?

Start video

Ordentlige forhold kommer ikke af sig selv

Start video
Løn under barsel er fantastisk. Det er et privilegium, at man kan gå derhjemme og være der for sit barn og så samtidig få penge for det.
Babra, 39 år
Mere om barsel
Det, at min fagforening kender mit fag, gør, at de forstår min hverdag og de udfordringer, jeg står over for.
Maja, 24 år
Mere om fagspecifik rådgivning
Løn under sygdom gør, at man kan tillade sig at være syg, når man bliver det.
Mikkel, 35 år
Mere om løn
Når jeg er på ferie, har jeg tid til at være sammen med min kæreste, mine venner og min familie. Det gør, at jeg er mere frisk og veloplagt, når jeg kommer tilbage på arbejde.
Emil, 24 år
Mere om ferie
Det er vigtigt, at der er styr på min løn, så jeg kan leve mit liv, som jeg gerne vil.
Nikolaj, 30 år
Mere om løn
Når jeg bliver pensioneret, vil jeg gerne bo i et lille gult hus i Skagen med et hvidt stakit og en have, hvor jeg kan nyde roen, freden og lugten af fisk.
Nicklas, 26 år
Mere om pension
Jeg lærer hele tiden noget af mit arbejde. Men jeg har også glæde af at få input udefra og følge med i, hvad der sker inden for mit fag.
Pia, 40 år
Mere om fagligt netværk