Blik og Rørarbejderforbundet

Hjemmeside: www.blikroer.dkTelefon: 3638 3638Mail: forbundet@blikroer.dk Blik- og Rørarbejderforbundet organiserer over 10.000 medlemmer, og er blandt de ældste forbund i Fagbevægelsens Hovedorganisation. Forbundet er stiftet helt tilbage i 1890 og kunne fejre 130 års jubilæum i 2020.  Forbundets medlemmer udgør langt den største faglærte gruppe i VVS-branchen, som er en del af den danske bygge- og installationsbranche. Forbundet…

Hjemmeside: www.blikroer.dk
Telefon: 3638 3638
Mail: forbundet@blikroer.dk

Blik- og Rørarbejderforbundet organiserer over 10.000 medlemmer, og er blandt de ældste forbund i Fagbevægelsens Hovedorganisation. Forbundet er stiftet helt tilbage i 1890 og kunne fejre 130 års jubilæum i 2020. 

Forbundets medlemmer udgør langt den største faglærte gruppe i VVS-branchen, som er en del af den danske bygge- og installationsbranche. Forbundet organiserer bl.a. blikkenslagere, rørlæggere, VVS-montører, VVS- og energimontører, ventilationsteknikere, klima- og miljøteknikere, rustfast industriblikkenslagere og skorstensfejere m.v.

Blik- og Rørarbejderforbundet er en medlemsstyret organisation, hvor det er medlemmerne, som vælger de repræsentanter i afdelinger, kredse og forbund til at varetage deres interesser. Det er også medlemmerne, som på generalforsamlinger og forbundets kongres, har mulighed for at påvirke fagets udvikling og forbundets politiske prioriteringer.

Medlem af Fagbevægelsens Hovedorganisation – FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation: Kig efter OK-mærket, når du vælger fagforening! Du får også gode rammer, når du er på barsel!