Serviceforbundet

Hjemmeside: www.serviceforbundet.dkTelefon: 7015 0400Mail: service@forbundet.dk Serviceforbundet består af 13 fagforeninger, som er eksperter i netop dit fag, din branche og din overenskomst. Medlemmerne får personlig rådgivning, hvis der opstår problemer på arbejdspladsen, hvad enten det drejer sig om om uoverensstemmelser med chefen, at du ikke får din løn, eller at din arbejdsgiver ikke overholder din kontrakt. Serviceforbundet…

Hjemmeside: www.serviceforbundet.dk
Telefon: 7015 0400
Mail: service@forbundet.dk

Serviceforbundet består af 13 fagforeninger, som er eksperter i netop dit fag, din branche og din overenskomst. Medlemmerne får personlig rådgivning, hvis der opstår problemer på arbejdspladsen, hvad enten det drejer sig om om uoverensstemmelser med chefen, at du ikke får din løn, eller at din arbejdsgiver ikke overholder din kontrakt.

Serviceforbundet har medlemsfordele, rabatter og eksperter, som alle fagforeningerne kan trække på: Jurister, journalister, socialrådgivere, IT-afdeling, bogholderi m.m. 

Medlem af Fagbevægelsens Hovedorganisation – FH

Fagbevægelsens Hovedorganisation: Kig efter OK-mærket, når du vælger fagforening! Du får også gode rammer, når du er på barsel!