Det betyder meget for mig, at de fysiske rammer er i orden, og man har et godt arbejdsmiljø.
Merima, år
Mere om OK-mærket

Få en fagforening, der kender dit fag lige så godt som dig

Start video

Ordentlige forhold kommer ikke af sig selv

Start video
Min fagforening skaber betingelserne for, at jeg kan videreudvikle mit håndværk. Faget udvikler sig hurtigt, og min fagforening giver mig mulighed for at følge med.
Søren, år
Mere om fagspecifik rådgivning
Jeg synes, at min overenskomst sikrer mig enormt flotte barselsvilkår. Det giver tryghed.
Christina, år
Mere om barsel
Fagforeningen er et helt netværk, man kan drage alle mulige fordele af. Nye lærepladser, faglige arrangementer og den slags.
Elias, år
Mere om fagligt netværk
Jeg kan vælge at lære om faget gennem min fagforening. De holder mange kurser, temadage og foredrag.
Julie P, år
Mere om efteruddannelse
Det vigtigste for mig er, at min tjenesteplanlægning går op i en højere enhed med mit privatliv.
Kenneth, år
Mere om OK-mærket
Gode arbejdsforhold giver mere arbejdsglæde.
Lasse, år
Mere om OK-mærket
Fagforeningens kurser og faglige arrangementer er enormt vigtige. De skærper mine kompetencer og udvikler mig.
Mia, år
Mere om efteruddannelse